Det siger køberne om os

“Kan klart anbefales!”

Jeg brugte køberrådgiverne ifm. et boligkøb for et par måneder siden og har været yderst tilfreds. Som førstegangskøber kan hele processen virke som en jungle af regler, servitutter og formaliteter, men Stine var rigtig god til at vejlede. Derudover er prisen væsentligt under, hvad man skal betale andre steder. Kan helt klart anbefales!
-Brian Christiansen Bjellum

Søde mennesker

God betjening og søde mennesker!
-Lise Kjær

“Hurtig og professionel sagsbehandling”

Vi fik hjælp af Stine fra Køberrådgiverne ifm. vores køb af lejlighed på Østerbro i København. Stine var meget hjælpsom og hurtig til at gennemgå og godkende købsaftalen. Vi er overbeviste om, at den hurtige sagsbehandling var medvirkende til, at vi endte med at få lejligheden, da der var tre andre bud og vi ikke var højestbydende.
-Allan Borup-Buch

“Kompetent og serviceminded”

Vi fik hjælp af Stine fra Køberrådgiverne i forbindelse med køb af lejlighed på Østerbro i København. 

Stine var meget fleksibel, hjælpsom og hurtig til at gennemgå og godkende købsaftalen, selvom dette skulle foretages op til jul og med meget kort varsel.

Vi fik en super kompetent og god service, og vi kan klart anbefale Stine!
-Thore Balleby

“Fremragende rådgivning”

Stine har været en virkelig kompetent rådgiver under vores første boligkøb. Jeg kan kun anbefale hende.
-Kasper Hansen

 

“Hurtig, professionel og serviceminded”

Camilla hjalp os med køb af vores første lejlighed på Østerbro ? hun var super dygtig, hjælpsom og altid til at få fat på. 
Alt i alt fik vi god rådgivning og vi vil helt klart vælge Køberrådgiverne næste gang vi skal købe lejlighed.

-Nikolai Jakobsen

“Hurtig og kompetent rådgivning”

Vi benyttede Stine til vores køb af hus i Dragør og hun var fantastisk. Vi har altid lejet så det var vores første huskøb. Hun guidede os igennem forløbet, havde al korrespondance med bank og ejendomsmægler og oplyste os nogle ting vi skulle være særlig opmærksom på i forbindelse med handlen. Vi kan helt klart anbefale Stine.
-Karina Kloss

“Rigtig god rådgivgning”

Vi har brugt Stine som rådgiver af vores seneste lejlighedskøb. Det har vi været rigtig tilfredse med!
-Hannah Løffler Schmidt

“Fremragende hjælp”

Stine Hammervig har hjulpet os godt igennem et forædrekøb af lejlighed på Amager. Bedste anbefalinger til firmaet fra min kone og mig. Vi fik fyldestgørende forklaringer på nettet og på telefon. Alt har fungeret fint og til 5 stjerner. Brug roligt Køberrådgiverne til din handel.
-Klaus Gylling

“Nem, hurtigt og hjælpsom.”

Jeg benyttede Stine til køb af lejlighed med hurtig overtalelse, og det gik hurtigt og smertefrit. Hun er hurtig til at besvare spørgsmål og er hjælpsom.
-Nick Retsborg

“Til ug med kryds og slange :-)

Stine har været behjælpelig ved køb af to lejligheder her i foråret, og har til fulde indfriet vores forventninger om professionel hjælp. Dygtig, venlig og engageret .vi kan varmt anbefale Stine :-)
Mia og Jens Larsen

-Jens

“Fantastisk god og meget professionel service!”

Jeg kan varmt anbefale Køberrådgiverne! Som førstegangskøber var jeg lidt på bar bund, men jeg fik alt den hjælp jeg havde behov for, gode råd og ikke mindst en virkelig god og effektiv ekspedition af alle dokumenter. Jeg kan klart anbefale alle at bruge denne virksomhed.

-Luisa Lund

“Effektivt og behageligt”

Jeg modtog i sommer køberrådgivning i forbindelse med køb af ejerlejlighed af Stine Hammervig , som er yderst kompetent og hurtig til at svare på opkald, mails mm. Kan varmt anbefale hende.
-Heidi Julius Schnoor

“Meget tilfreds med Køberrådgiverne.dk”

Jeg har købt en lejlighed for første gang og anede ingen ting. Stine var meget sød og hjalp hele vejen igennem og svarede lyn hurtigt på mails og spørgsmål. 
Kan kun sende en varm anbefaling herfra.
-Jesper P

“Professionelt arbejde”

Vi havde en helt igennem super oplevelse med Køberrådgiverne. Vi følte os i sikre hænder gennem alle faser.
-Morten Toft

“Rigtig god behandling!”

Stine Hammervig kan helt klart anbefales! Rigtig professionel, hurtig og en rigtig rigtig god behandling. Hende kan man sagtens overlade ansvaret til, specielt hvis man ikke helt har styr på hvad man egentlig selv har gang i!
Cecilie

 

“Familiehandel”

Stine hjalp os hurtigt og fejlfrit igennem vores familiehandel. Stine klarede tinglysning og kontakt til administrator og bankforbindelser.
-Pernille S

 

“Bolighandel”

Køberrådgiverne gav os en utrolig professionel sagsbehandling af vores huskøb.
Køberrådgiverne kan varmt anbefales.
Vores bank gav køberrådgiverne stor ros i hele forløbet af handelen.
Prisen sidder lige i skabet af det store stykke arbejde, som bliver udført :0)
Derfor 5 stjerner.

God fornøjelse

-Michael

“Førstgangskøber”

det hele spillede bare hele vejen igennem forløbet ! Kan klart anbefales og så er det jo en formidabel pris !
-Frederik

“Den professionelle rådgivning gav os huset!”

Vi tog egentlig kontakt til Stine fra køberrådgiverne for at hun kunne assistere med forhandlingerne, og vi på denne måde kunne opnå en bedre pris.

Det gik dog stærkt med huset, hvor der kom 3 bud samme dag, og fokus blev derfor at få huset fremfor at forhandle pris.

Stine stod for kontakten med mægler, og rådgav os omkring pris på bud, samt kom med alle de rigtige argumenter overfor mægler/sælger på hvorfor de skulle sælge huset til netop os.
Vi fik huset! 
Og har efterfølgende forhørt os hos mægler der nævner Stine som stærkt medvirkende til at det var os der blev valgt.

Så vi er Stine dybt taknemmelige.
Mange tak!

En sidste tilføjelse:
Vi vil anbefale at kontakte køberrådgiverne så tidligt i processen som muligt, da dette giver dem meget bedre mulighed for at rådgive ifb.m. køb og forhandling.
Thomas Stentoft Dehn

“Amazing services!”

Stine helped us buying our first apartment with incredibly fast, professional and a thorough job! We couldn?t have had a better lawyer helping with our purchase! I give Stine my upmost best recommendations! :-)

-Anton Sigridarson

“The Best There Is!”

We would recommend Stine again and again! As first time buyers, without her professional services it would be safe to say that the buying process would?ve been a lot harder, she made it so easy for us.

Any questions we had (we had a few), Stine always made time to answer them. Also, the attention to detail was incredible. 

Truly a pleasure working together!
-Tom Price

 

“Fantastisk hjælpsom”

Stine var yderst professionel, fleksible og en skøn hjælp til mig som førstegangskøber. Hun var altid hurtig til at svare, og tænkte også på ting jeg slet ikke havde overvejet. Helt perfekt!
-Cathrine Wind Fallesen

“Fremragende og yderst kompetent”

Vi kontaktede Køberrådgiverne i forbindelse med vores sommerhus køb. Vi havde som førstegangskøber brug for vejledning og hjælp til forhandlingsprocessen, så vi kunne få sommerhuset til den bedste pris. 

Stine var en stor hjælp og var yderst professionel i forhandlingsprocessen, uden hendes argumenter og benhårde forhandling med mægler havde vi ikke fået sommerhuset. 

Stine var hurtig til at svare på vores mange spørgsmål, ligeledes vejledte hun os omkring købsaftalen mm og gjorde os opmærksomme på ting vi slet ikke var klar over. Hun tog hånd om os, og vi var i trygge hænder under hele processen.

Stine og Køberrådgiverne har vores varmeste anbefaling.

-Christina

“Glimrende, Intelligent rådgivning der er til at forstå !”

Køberrådgiverne hjalp os med køb af ejerlejlighed og var med os hele vejen fra start til slut, altid nemme at få fat i og svarede grundigt på alle spørgsmål vi havde. Selv opsøgende på mail når der var punkter der var vigtige at præcisere i processen og bare fuldt ud kompetente til at håndtere vores køb ift. skøde osv. En stor tak til Stine Hammervig, vis indsats virkelig har gjort at vi har været trygge og det hele bare har været nemt og lige til at gå til. Kan varmt anbefale andre at benytte Køberrådgiverne!

Troels Werenberg Frederiksen

“Meget kyndig rådgivning i en for os ukendt verden”

Camilla var vores rådgiver i forbindelse med køb af lejlighed i projekt i København. Vi følte os i meget trygge hænder gennem hele forløbet, og fik meget kompetent rådgivning. Camilla tog selv kontakt til de forskellige parter i handlen, hvilket var vigtigt for os, når en travl hverdag også skal passes mens man sidder midt i en bolighandel. Køberrådgiverne kan varmt anbefales. 

 Josephine Jensen

“Kan klart anbefales”

Jeg brugte køberrådgiverne ifm. et boligkøb for et par måneder siden og har været yderst tilfreds. Som førstegangskøber kan hele processen virke som en jungle af regler, servitutter og formaliteter, men Stine var rigtig god til at vejlede. Derudover er prisen væsentligt under, hvad man skal betale andre steder. Kan helt klart anbefales!

Erik Kofoed

“følt os i helt trygge hænder.”

Vi har været meget tilfredse med den rådgivning, vi har modtaget fra Camilla Andersen i forbindelse med køb af villa. Camilla har ydet rigtig fin service og udvist et godt overblik over facetterne i en ejendomshandel. Vi har altid fået hurtigt svar på vores spørgsmål og følt os i helt trygge hænder. Vi vil trygt anbefale Køberrådgiverne Andersen & Hammervig til andre!

Karen Green Therkelsen

community